Golfbaan
Golfbaan
Romantiek
Romantiek
Romantiek

Onze partner

Beloon uzelf en breng een trip aan het hotel in Senheim. Het hotel biedt een unieke locatie direct aan de schilderachtige rivieroever en is centraal gelegen ten opzichte van vele bestemmingen zoals Cochem an der Mosel, Bernkastel en Trier. Het hotel staat bekend als een fantastische idyllische plek met een gezellige sfeer, schone en verzorgde kamers, sommige met uitzicht op de rivier en/of balkon, en een zeer vriendelijke service. Begin uw vakantie met een overvloedig en heerlijk ontbijt en laat de dag 's avonds eindigen met een vers bereid menu. Premium Moezelwijnen van de plaatselijke wijnhuizen verzoeten uw vakantieaanvulling.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Restaurant
Parkeren
Airconditioning

Hotelkamers

In het vakwerkhuis uit 1752 wachten u verschillende kamercategorieën. Met of zonder uitzicht op de Moezel of iets groter met balkon. Alle kamers in het hotel en de villa zijn voorzien van airconditioning.

Eenpersoonskamer: De kleinste kamer in het hotel is de eenpersoonskamer. Deze kamer heeft een grote van 18m². De kamers bevinden zich op de eerste of tweede verdieping met ramen van vloer tot plafond. U heeft uitzicht over de omliggende huizen en het pleintje.

Tweepersoonskamer (zonder uitzicht op de Moezel): De tweepersoonskamer heeft een grote van 18m² en is daarmee de kleinste tweepersoonskamer die het hotel aanbiedt. Deze kamers bieden normale comfort, met ramen van vloer tot plafond. Ideaal voor mensen wie overdag actief zijn.

Tweepersoonskamer (uitzicht op de Moezel) : Deze tweepersoonskamer heeft een grote van 24m² en biedt uitzicht op de Moezel, een prachtige rivier. Het prachtige uitzicht zorgt voor een rustgevend gevoel.

Tweepersoonskamer (uitzicht op de Moezel met balkon): Met uitzicht op de Moezel en een balkon is dit toch wel één van de verfijnde kamers uit het hotel. De kamer heeft een oppervlakte van 27-30 m². Vanaf hier heeft u een geweldig uitzicht over de Moezel, de wijngaarden en de wandelpaden. Laat u inspireren en geniet van comfort.

Wijnmakerssuite met sauna: Met een oppervlakte van 36m² is dit de grootste kamer die het hotel toch zijn beschikking heeft. Deze kamer biedt een apart woon- en slaapgedeelte met veel extra's, zoals een ruime wellness badkamer met eigen sauna en een dubbele badkamer. Na het genieten in de sauna ontspant u op de individueel instelbare comfortmatrassen waar u kunt genieten van hemelzicht. Heeft u het geweldige uitzicht over de wijngaarden al ontdekt? Het leven kan zo mooi zijn.

Restaurant

Het restaurant biedt een culinair ontbijtbuffet van 08.00 tot 10.00 uur, waar u heerlijk wakker kunt worden. Hier kunt u zich tegoed doen aan regionale producten zoals het Hunsrück-ei of de Landfrauen-leverworst van het merk Eifel en druivensap rechtstreeks van de Moezelwijnmaker. Verse fruitsalade, tomatenmozzarella, ruime keuze aan kazen en worsten, Eifellandsham, huisgebakken achterham gerookt varkensvlees, huisgemaakte chocopasta, variaties op eiergerechten, diverse sappen, keuze uit broodjes en broden en nog veel meer. 

Tussen 18.00 en 20.00 uur kunt u genieten van het dagelijks vers bereide menu. Voor het hoofdgerecht heeft u dagelijks de keuze tussen een vlees- of visgerecht. Als u dat wenst, serveren wij u graag iets gezonds en vegetarisch. Als alternatief biedt het hotel u naast de menukaart een dagelijks wisselend klein menu aan met regionale ingrediënten zoals druiven of rode wijngaardperziken. Moezelwijnen uit eigen wijngaard zullen uw verblijf veraangenamen.

Omgeving

Wandeltochten, fietstochten en vrijetijdsactiviteiten. U kunt het zo gek genoeg nog niet bedenken. Beleef de Moezel actief met de vrijwel onbeperkte mogelijkheden aan vrijetijdsactiviteiten. Talrijke wandel- en fietspaden liggen direct voor de deur. 

Ontdek de natuur en omgeving met een rondvaart over de Moezel of een fietstocht langs de Moezelpromenade. Geniet van unieke uitzichten tijdens een wandeling aan de Moezel en bezoek culturele hoogtepunten zoals de Reichsburg in Cochem. Vanuit Hotel Halfenstube kunt u uw bestemmingen rechtstreeks bezoeken.

Romantisch weekend maakt gebruik van cookies
Romantisch weekend is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Romantisch weekend