fitness Gobels Vital Hotel
Sauna Gobels Vital Hotel
Wellness Gobels Vital Hotel
Zwembad Gobels Vital Hotel
Zwembad Gobels Vital Hotel

Onze partner

Het sfeervolle 4-sterren hotel waar u verblijft is gelegen in een heerlijke rustige omgeving direct aan de kuurtuinen en straalt een bijzondere sfeer van welzijn en liefde uit. Hier kunt u ver weg van de drukte genieten van pure natuur. U verblijft in kamers die stijlvol en modern zijn ingericht. In het elegante restaurant La Vide geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet of culinair diner. Daarnaast nodigen de moderne spa en wellnessruimte Vitalis uit om heerlijk te ontspannen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Zwemmogelijkheden
Stoomcabine
Sauna
Restaurant
Familiekamers
Elektrische fietsen
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur
Beauty Center

Elegante hotel kamers

U verblijft in één van de 74 kamers waar u een elegante en moderne sfeer met warme kleuren ervaart. Alle kamers zijn voorzien van comfortabel meubilair, een flatscreen televisie, een minibar, gratis internet en een kluisje op de kamer. De badkamers zijn uitgerust met vloerverwarming, handdoekverwarmers, een douche of bad, een haardroger en een make-upspiegel. U kunt kiezen tussen junior, comfort en comfort plus 2-persoonskamers.

Junior 2-persoonskamer: de junior 2-persoonskamer met een gecombineerd woon- en slaapgedeelte beschikken over een moderne uitrusting en bieden een behaaglijk gevoel van warmte en welzijn, evenals uitstekend wooncomfort. 

Comfort 2-persoonskamer: de comfort 2-persoonskamers bevinden zich zowel in het historische hoofdgebouw van het hotel als in de gerenoveerde zonnevleugel. Ze zijn ruim en ontworpen met grote ramen om veel daglicht binnen te laten. Honden zijn helaas niet toegestaan ​​in de comfort tweepersoonskamers. 

Comfort plus 2-persoonskamer: de comfort plus 2-persoonskamers bevinden zich zowel in het hoofdgebouw van het hotel als in de gerenoveerde zonnevleugel. Ze bieden een moderne uitrusting en een bijzondere sfeer met hun grote woon- en slaapgedeelte.

Genieten in het sfeervolle restaurant La Vida en de schoonheid van de wellness V

Restaurant La Vida met aangrenzende lichtovergoten serre is een plek om te genieten. Begin uw dag goed met een gevarieerd ontbijtbuffet en geniet van vitale gerechten met verse kruiden en regionale ingrediënten passend bij de seizoenen. 

In de Vitalis Spa vindt u de ontspanning die u wenst in het zwembadgedeelte met binnen- en buitenzwembaden of het ruime saunagedeelte met een Finse sauna, sanarium, stoombad en een saunaterras. Daarna kunt u genieten van het vitaliserende effect in de ontspanningsruimtes binnen en buiten. Geniet van klassieke gezichtsbehandelingen, massages en gezichtsbehandelingen. Ervaar in de Vitalis Spa aromatische baden, weldadige saunawarmte en ontspannende massages.

Vrijetijdsmogelijkheden in de regio Harz

De regio biedt tal van vrijetijdsmogelijkheden. Of het nu gaat om wandelen, fietsen, uitstapjes in de omgeving en naar het Nationaal Park Harz of een bezoek aan de vele UNESCO-werelderfgoedlocaties in de directe omgeving. 

Fietsen en wandelen in het Harzgebergte

Het Harzgebergte biedt veel rijplezier op twee wielen. De smalle paden, steile bergpasses en het ruigste rotsdal ten noorden van de Alpen kunnen per mountainbike worden verkend. Houdt u van wat rustiger, dan kunt u heerlijk fietsen in de prachtige uitlopers van de Harz. Er kunnen mountainbikes en e-bikes gehuurd worden in het sfeervolle 4-sterren hotel. 

De Harz is een van de meest populaire regio's om te wandelen in Duitsland. Met zijn uitgebreide netwerk van paden en talloze hoogtepunten onderweg biedt de regio eindeloze mogelijkheden voor een uitgebreide wandelvakantie in de magische bergwereld. 

Bezienswaardigheden en culturele schatten

De Harz fascineert ook met zijn bezienswaardigheden en culturele schatten, want eeuwen menselijke geschiedenis heeft hier waardevolle getuigenissen achtergelaten. Unieke mijnstructuren zoals de ertsmijn Rammelsberg en sporen uit de pre-industriële tijd zoals het waterbeheersysteem van de Oberharz inspireren en verbazen. Het kunstmatige netwerk van beekjes en meren biedt een prachtig decor en is een paradijs voor wandelaars.

Een ander hoogtepunt is het middeleeuwse cisterciënzerklooster Walkenried, dat tegenwoordig een van de grootste en meest innovatieve kloostermusea van Europa is. Mis de rondleidingen bij kaarslicht die in het donker beginnen niet.

Romantisch weekend maakt gebruik van cookies
Romantisch weekend is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Romantisch weekend