Onze partner

Wilt u er een paar daagjes tussenuit in Duitsland? Ons onlangs gerenoveerde en stijlvolle landgoed biedt u diverse mogelijkheden voor een fantastisch verblijf. U overnacht in één van onze 21 smaakvol ingerichte hotelkamers en studio's. Vanuit het Landhotel stapt u zo de golfbaan op voor een actief dagje. In het restaurant geniet u van heerlijke en traditionele gerechten uit de wijnstreek Hessen. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Sauna
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fietsenstalling
Golfbaan
Familiekamers
Elektrische fietsen
Lift
Huisdieren toegestaan
Mindervalide kamers
Oplaadpunt
Fietsverhuur
3-Persoonskamers
Babybedjes

Hotelkamers en studio's

Standaardkamers (cat. 1):
Onze standaard tweepersoonskamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping en zijn gemakkelijk te bereiken met een lift. Deze kamers bieden uitzicht op de liefdevol ontworpen binnenplaats of het aangelegde groen. De kamerafmetingen variëren van 22m2 tot 36m2. Al deze kamers zijn hoogwaardig ingericht, met designmeubilair van Ligne Roset en een stijlvol gecoördineerde maar toch subtiele decoratie. Alle kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed, bureau, TV met internationale kanalen, minibar, badkamer met toilet en douche en/of bad en verzorgingsproducten.

Studio's en panoramische kamers (cat. 2):
Onze studio's en panoramische kamers bevinden zich op alle drie de verdiepingen van ons hotel, met een klein terras op de begane grond. Onze studio tweepersoonskamers worden gekenmerkt door hun ruime kamerindeling. Met kamerafmetingen variërend van 37 m2 tot 50 m2 bieden ze veel ruimte en veel uitnodigende zitplaatsen. In onze panoramische tweepersoonskamers kunt u ook genieten van een uniek uitzicht over de glooiende heuvels van Rheinhessen. Deze kamers variëren van 25m2 en 35m2. Beide typen kamers zijn voorzien van hoogwaardige interieurs, waaronder creatieve wijnkunstvoorwerpen. Sommige kamers zijn uitgerust met lits-jumeaux. Voor gezinnen bieden we kamers met een tussendeur of een extra slaapkamer, evenals extra bedden en babybedjes. 
Alle kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed, grote fauteuil of bank en eettafel met stoelen, bureau, TV met internationale kanalen, minibar, badkamer met toilet en douche en/of bad en verzorgingsproducten.

Panoramische studio's (cat. 3):
Onze panoramische studio's op de eerste verdieping combineren de kenmerkende elementen van onze ruime studio's met het prachtige uitzicht op de panoramische kamers. Geniet met afmetingen van 50m2 van het uitzicht op de eerste tee, de wijngaarden en de idyllische dorpjes en laat je inspireren door het 180 ° uitzicht door je raam. Wanneer u wakker wordt uit een goede nachtrust in een van de grote eenpersoonsbedden, ligt Rheinhessen voor de deur. U kunt bij uw ontbijt en een heerlijke koffie in de ochtend op het terras genieten van het schilderachtige landschap.
Alle kamers zijn voorzien van een slaapgedeelte met grote, scheidbare tweepersoonsbedden, woonkamer met fauteuils en bank en eettafel met stoelen, bureau, TV met internationale kanalen, minibar, badkamer met toilet en douche en/of bad en verzorgingsproducten.

Vanuit uw hotelkamer zo de golfbaan op

Wilt u tijdens uw verblijf een actief dagje de baan op? Onze 18-holes golfbaan is direct gelegen aan het hotel. Een uitdaging om uw golfhart sneller te laten kloppen. Deze golfbaan is een juweel onder de banen in Rijnland-Palts. Speel op de Wissberg-heuvel, omgeven door wijngaarden, met een prachtig panoramisch uitzicht. Er zijn verschillende bunkers en fast greens.

Ontdek de omgeving

In de pittoreske omgeving zijn er traditionele struisvogelboerderijen, gezellige landherbergen en moderne wijnwinkels, die u uitnodigen om even te stoppen en te blijven. Ervaar de rust van dit landschap of begin aan een historische reis door onze traditionele steden op de fiets of te voet. Maak kennis met de vriendelijke mensen van deze regio en ontdek hoe de zon helpt bij het maken van wijn.

Romantisch weekend maakt gebruik van cookies
Romantisch weekend is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Romantisch weekend