Hotel
restaurant
hotelkamer
zwembad
hotelkamer

Onze partner

Of het nu voor een actieve vakantie, ontspannend dagje, weekendke weg of zakenreis is - alleen, met vrienden of met de familie: Het hele jaar door laat dit hotel u ontspannen en in een charmante en liefdevolle sfeer.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Zwemmogelijkheden
Sauna
Restaurant
Parkeren
Fitness
Familiekamers
Lift
Huisdieren toegestaan
3-Persoonskamers
Beauty Center

Kamerfaciliteiten

Het hotel met Moezelthema is prachtig. We hebben niet alleen alle verdiepingen, kamers en badkamers voor u gerenoveerd, maar we hebben ook een bijzonder charmante sfeer gecreëerd op basis van de thema's "wijn", "bloemen", "stenen" en "Hollywood".

Het hotel biedt meer dan 60 kamers op vijf verdiepingen, sommige met een apart balkon en een prachtig uitzicht op de rivier, over Löf en de wijngaarden. Inclusief 4 eenpersoonskamers, 40 tweepersoonskamers, 9 driepersoonskamers, 2 vierpersoonskamers en 3 suites.

Onze themakamers hebben een badkamer met douche en toilet, satelliet-tv-aansluiting, telefoon en een bureau, en de suites zijn ook uitgerust met extra grote, buitengewone badkuipen.

Op elke verdieping van Hotel Lellmann heeft u de keuze tussen de kamercategorieën Klassiek, kamers met balkon en kamers met balkon aan de Moezelzijde.

Voor de gasten van het hotel is er ook een overdekt zwembad en een sauna en een fitnessruimte voor gratis gebruik.

Gastronomie aan de Moezel

Geniet van heerlijke lokale en internationale gerechten. Wij heten u van harte welkom in ons restaurant voor een snack, diner of buffet en in onze veelgeprezen wijnbar. In maart 2011 zijn wij uitgeroepen als restaurant met de beste steaks van de lava grill.

Bij mooi weer serveren wij u graag eten en drinken op ons zomerterras direct aan de Moezel.

Onze trendy cocktailbar "Luis - Bier, Cocktails & More" met ruime bar en comfortabele lounge is een populaire plek voor familie tijd. De legendarische nachten van dansen en feesten zijn hier de succesvolle afsluiting van een drukke dag.

Wat te doen in Lof?

Of het nu op het water, op het land of in de lucht is - sportievelingen en actieve vakantiegangers krijgen waar voor hun geld. Fiets- en wandelpaden leiden u, met een prachtig panoramisch uitzicht, door de prachtige wijngaarden en bossen. Koets- en huifkartochten, ballonvaarten of boottochten op de Moezel onthullen de schoonheid van het landschap vanuit een ander perspectief.

Traditionele wijnfeesten en festivals nodigen u uit om het land en de mensen beter te leren kennen. Veel wijnboeren bieden in de zomer Straußwirtschaften aan en u kunt het hele jaar door wijnproeven. Van goede bourgeois tot stevige Moezel, het culinaire aanbod varieert.

Anoniem
8
23 januari 2024
Fijne bediening ondanks de drukte, gezellig hotel!
Romantisch weekend maakt gebruik van cookies
Romantisch weekend is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Romantisch weekend