Hotel
Leestafel
kerst
Omgeving
bar

Onze partner

In de bekende Geulvallei, dichtbij Valkenburg en het prachtige natuurreservaat Ingendael, ligt dit prachtige 3-sterren hotel. Een hotel met een rijke historie, gevestigd in een mooi historisch pand. Wilt u een boek lezen in onze lounge, genieten van een hapje en drankje op ons terras of fietsend de omgeving verkennen? De faciliteiten en de schitterende omgeving in Valkenburg waarin dit hotel gelegen is, staan garant voor een ontspannen verblijf.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fietsenstalling
Familiekamers
Elektrische fietsen
Lift
Huisdieren toegestaan
Oplaadpunt
Fietsverhuur
3-Persoonskamers

Het hotel en de faciliteiten

Het hotel heeft een unieke ligging in het karakteristieke plaatsje Houthem St. Gerlach (in de gemeente Valkenburg). Mede door de fantastische ligging en de gastvrije traditie is dit hotel uitermate geschikt voor een kort of lang verblijf. U kunt bijvoorbeeld fietsen huren in het hotel en al fietsend de omgeving verkennen.

Het hotel beschikt over 46 comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast heeft het hotel een ala carte restaurant, bar, terras, lounge, lift, gratis draadloos internet, fietsverhuur, overdekte fietsenstalling en ruime parkeergelegenheid. Ook uw hond is welkom (tegen een vergoeding).

De kamers

Het hotel heeft 6 kamertypes.

De kleine 2-persoonskamer met douche is sfeervol en comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een telefoon, draadloos internet, flatscreentelevisie, 2 éénpersoons boxspring bedden en een badkamer met douche en toilet.

De standaard 2-persoonskamer met douche is sfeervol en comfortabel ingericht. De kamer beschikt over een telefoon, draadloos internet, flatscreentelevisie, 2 éénpersoons boxspring bedden die tegen elkaar staan en een badkamer met douche en toilet. Honden zijn welkom in dit kamertype.

De ruime standaard 2-persoonskamer is ruimer dan de standaard hotelkamer. De kamer beschikt over een telefoon, draadloos internet, flatscreentelevisie, 2 eenpersoonsbedden en een badkamer met douche en toilet.

De 3-persoonskamer is compleet vernieuwd en modern ingericht. De kamer beschikt over een telefoon, draadloos internet, een flatscreentelevisie, 3 eenpersoonsbedden en een badkamer met douche en toilet.

De 1-persoonskamer met douche is knus en comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een telefoon, draadloos internet, flatscreentelevisie, radio en een badkamer met douche en toilet.

De suite is compleet nieuw en modern ingericht en beschikt over twee slaapkamers met eenpersoonsbedden en met 1 badkamer met douche en bad. Daarnaast is er een ruime woonkamer met bankstel, stoelen en een salontafel en apart toilet aanwezig. Bij het appartement behoort ook een eigen terras. De suite beschikt ook over een telefoon, draadloos internet en een flatscreentelevisie.

Omgeving en leuke tips

Wie Limburg eerder heeft bezocht, weet dat het een stukje buitenland in Nederland is. Het mooie landschap met heuvels en valleien doet menigeen denken aan Zuid-Europese vakanties. Fris kletterende beken en prachtige wandel- en fietspaden vindt u in iedere hoek van deze streek.

Maak een schitterende wandel- of fietstocht door het prachtige Limburgse landschap, brreng een bezoek aan de mergelgrotten, ga een dag heerlijk ontspannen in kuuroord Thermae 2OOO of bezoek het Streekmuseum dat is gevestigd in het oude monumentale gemeentehuis in het centrum van Valkenburg. Voor de shoppers onder ons ligt Maastricht, Aken en Luik in de buurt. En bent u met de kids dan is het Sprookjesbos, een dagje naar Snowworld of een bezoek aan het GaiaZoo zeker de moeite waard.

Anoniem
8
21 juni 2023
Prima bevallen, net personeel goede service en een mooie omgeving
R.H.W.M. Daemen
8
08 januari 2023
Goed avondeten en ontbijt, personeel vriendelijk en flexibel. Kamers wat klein en gedateerd, badkamer zeer gedateerd en rook naar ouderwetse schoonmaakmiddelen. Verder wel alles schon en heel. Rest van het hotel goed. Prijs-kwaliteit goed.
Anoniem
8
05 januari 2023
eten was prima , het personeel zeer vriendelijk, en gezellig oud en nieuw.
Verleye Karoline
10
04 januari 2023
Alles was in orde en het eten was super lekker.
Anoniem
9
03 januari 2023
Keurige accomodatie prima geregeld. We hebben prachtig weekend gehad.
Gonni Baltussen
6
24 juli 2022
Het hotel was een beetje gedateerd Ontbijt goed en diner goed.
Anoniem
8
18 oktober 2017
Leuk hotel gastvrij ontvangen. Hotel had wel wat achterstallig onderhoud maar wel schoon. Het eten veel en over heerlijk. Sauna 2000 mooi alleen de afscheiding tussen het spa gedeelte en kuur baden niet duidelijk. Maar zeker een goed en leuk arrangement.
Betty Brusselmans
7
02 januari 2017
Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Goed ontbijtbuffet. Het eten was lekker en verzorgd. De kamers voldoende groot maar aan renovatie toe. Het hotel was goed gelegen voor een bezoek aan Valkenburg of wandeling in de natuur maar het hotel vb de gangen , vloerbekleding gang en kamer, de lift..... is aan renovatie toe.
anton luijten
9
25 december 2016
leuk gelegen hotel waarvan de badkamer iets wat krap was.zeker een aanrader voor anderen.
Henk van den Hoogenband
8
22 december 2016
Het was erg gezellig
Anoniem
8
12 december 2016
Goed
Anoniem
8
15 november 2016
We hebben genoten van het arrangement in Flethcher Hotel de Geulvallei in Houthem. Sfeervol ingericht dit kleinschalige hotel. Het arrangement is prima bevallen, we hebben heerlijk gegeten, zowel tijdens het diner als met het ontbijt. Minpunt vonden wij dat onze kamer zich helemaal op de 2e etage bevond waar je allerlei smalle gangen en deuren door moest . Kamer was wel netjes, maar we roken "hond". We zagen dat de deur aan de onderkant flink bekrast was door een hond die er uit wilde als het baasje stappen was waarschijnlijk.....we hadden ook niet vooraf gezien dat de hond hier mee mag. Tip geen niet-hondenbezitters op een kamer met hond misschien? Nog extra even onze complimenten voor de vriendelijke dames die ons diner serveerden, pluim hoor!
Anoniem
8
25 september 2016
Ik vind het heel erg fijn arrangement. Het ontbijt was zeer goed en de locatie gaf de mogelijkheid tot uitjes naar Valkenburg en Maastricht binnen een kwartiertje afstand.
Anoniem
8
08 februari 2016
Een super diner gezellig goed hotel in een mooie omgeving en heerlijk relaxen in thermae 2000
Anoniem
8
31 december 2015
Zeer goede ligging van het hotel zowel in de prachtige omgeving, mergelland, grotten als ook t.o.v. Valkenburg en Maastricht die prima te bereiken zijn met het treintje van Veolia dat elk half uur rijdt. De kamers van het hotel zijn matig qua inrichting , maar alles werkt goed , ook het sanitair. de maaltijden zijn prima. De service is als een zes beoordeeld omdat er 's-middags bij de borrel geen kaasplankje of iets dergelijks te bestellen was, (keuken heeft het te druk). Duidelijk een minpunt.
Romantisch weekend maakt gebruik van cookies
Romantisch weekend is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Romantisch weekend